Grote verslagenheid

14-09-2022 16:38

Bij onze prachtige en altijd gezellige club is de verslagenheid groot. Maandagavond is gebleken dat een van onze leden fraude heeft gepleegd.Dit nieuws is bij ons heel hard binnengekomen!

Hij heeft alle schuld op zich genomen en ook aangegeven dat hij alleen heeft gehandeld. Desondanks merken wij toch, dat onze hele vereniging hierop wordt aangekeken.
Gisteravond hebben wij met een groot aantal leden het clublokaal gereed gemaakt voor het inkorven van de komende taartvluchten. Vorige week nog dachten we: een gezellige afsluiting van een prachtig vliegseizoen! Teleurstelling en verslagenheid voeren nu de boventoon!
Uiteraard is over de fraude gesproken, velen hebben er slecht van geslapen. Dieptriest dat een enkel lid op deze manier het plezier voor de rest van de leden kan vergallen.

Als vereniging vinden wij het heel erg, wat hij hiermee ook andere liefhebbers heeft aangedaan. De uitslag wordt naderhand wel gecorrigeerd, maar de blijdschap van het moment dat je een eerste vliegt heb je gemist.

Uiteraard leven wij als club de regels zo goed mogelijk na. Het is dan ook buitengewoon treurig dat fraude toch mogelijk is gebleken. Daarom bieden wij langs deze onsympathieke weg onze oprechte excuses aan iedereen die hierdoor is gedupeerd.

De nasmaak zal nog lang blijven, maar met zijn allen zullen we toch proberen het beste ervan te maken.
 

Met vriendelijke en sportieve groet,
PV Gevleugelde Vrienden Jubbega