A. de Jong-Van Kampen, Leerdam

 

Andre de Jong, Leerdam


Het hok waar u moet zijn om voor elk onderdeel van de programmavluchten een duif te bemachtigen! Supersterke spelers in onze vereniging op alle disciplines.

Al jarenlang is dit hok een begrip vooral op de Vitesse en Midfond, maar ook op de Dagfond en meerdaagse vluchten worden hier prachtige resultaten behaald.

Deze mannen zijn enorm gedreven en fanatiek om altijd bij de top mee te kunnen doen, zij hebben het in de vingers en strijden elke week mee om de 1e prijs.

Binnen afdeling 7 kent iedereen hen en men weet dat ook dit één van de te kloppen hokken is. Ook voor de organisatie van de sport staan ze altijd klaar en zijn ze bereid van het beste te geven wat ze hebben. Zij kunnen ervan genieten als iemand anders top presteert met duiven van hen.

In 2022 o.a de duifkampioen overnacht met een jaarling duivin soort Rekker-Westra, waar Andre 10 jongen gehaald had een paar jaar terug.

Verder heeft Andre duiven van Johan Den Hartog , Peter van de Merwe en de laatste aanwinsten van Peter Crans en Coen van Haarlem

Afgelopen jaar eindigde Andre in Afdeling 7, Jonge duiven als 8e.

Stamboom jonge duif:

Stamboom jonge duif 2: